Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Gratis tips ontvangen?

U kunt elk moment uitschrijven

Games

Cops'n Robbers De Luxe

Gokkast Cops'n Robbers de Luxe bestaat uit een basisspel en een uitgebreid bovenspel. De maximumhoogte van de te winnen prijs in het bovenspel wordt in het basisspel bepaald.

Kings Club

Kings Club heeft een basisspel en een vervolgspel. Beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Er is een unieke winbank aanwezig in het basisspel.

Topslot

Fruitmachine TopSlot is een automaat dat bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Beide spellen worden op dezelfde 3 rollen gespeeld.

Going Bananas

Gokkast Going Bananas bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Het bovenspel kan gespeeld worden met 5 of 20 credits.

Firestarter

Fruitmachine Firestarter is een gokautomaat met een basisspel, een vervolgspel en een bonusfeature. Het vervolgspel heeft inzetten van 5, 10 en 20 credits.

Easy Streak

Gokautomaat Easy Streak bestaat uit een basisspel, een vervolgspel en een bonusspel. Het vervolgspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Fire & Ice

Gokautomaat Fire & Ice bestaat uit een basisspel, een bovenspel en een Fire & Ice matrix. Met deze matrix kan maar liefst 200 credits gewonnen worden.

MultiTimer

Gokkast MultiTimer is onze nieuwste aanwinst uit de Timer-reeks met namen als MadTimer, HoldTimer, OldTimer, Wildtimer, StepTimer en TwinTimer. Deze gokautomaat heeft in het bovenspel inzetmogelijkheden van 5, 10, 20 of 40 credits.

Red White Blue

Gokkast Red White Blue bestaat uit een basisspel, een bovenspel en een bonus feature. In het bovenspel kan de supermeter oplopen tot maar liefst 2000 credits.

Golden Oldie

Gokautomaat Golden Oldie is een fruitmachine dat slechts bestaat uit een bovenspel. Dit spel kan gespeeld worden met inzetten van 5, 10, 15 en 20 credits.

Double Sixteen

Gokkast Double Sixteen is in feite een gokautomaat met alleen een vervolgspel. De minimale inzet is 5 credits per spin en de maximale inzet is 40 credits.

TopDeck

Gokautomaat Topdeck heeft een boel spelonderdelen die het tot een bijzondere automaat maakt. Zo heeft het een basisspel, een bonus spaarspelletje, een supergamble-functie en meer.

Wildtimer

De WildTimer gokkast is nog een telg van de Timer-familie, die eerder al namen als MadTimer, HoldTimer, OldTimer, StepTimer en TwinTimer voortbracht. Het unieke aan deze gokkast is het Wild-symbool dat wordt geactiveerd bij inzet 20.

Colossus

De Colossus gokkast bestaat uit een basisspel en een bovenspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits. Bovendien kan het Colossus-bonusfeature geactiveerd worden in het bovenspel.

Club 3000

De Club 3000 fruitautomaat heeft een basisspel met 3 rollen en een bovenspel welke ook op 3 rollen speelt. Deze gokkast is zeer simpel en speelt daarom ook zo plezierig. Geen ingewikkelde regels en features.

Club 21

Gokautomaat Club 21 heeft een unieke bovenspel, namelijk het spelletje een-en-twintigen. Hierbij kun je de ingezette credits verdubbelen als je de bank verslaat.

Carrousel

Fruitmachine Carrousel is een zeer grappige gokkast met een basisspel en een bovenspel. Ook is er een gokfunctie met de olifant-knop en clown-knop.

Breakout

De Breakout fruitautomaat heeft naast een basisspel en een bovenspel ook een schietspel. Deze kan geactiveerd worden in het bovenspel en kan zeer winstgevend zijn.

Black Bull

De gokkast Black Bull heeft maar liefst 5 spaarmeters en een bovenspel waarin heel veel punten gewonnen kunnen worden. Zowel het basisspel als het bovenspel worden op dezelfde 3 rollen gespeeld.

Bar 7

Gokkast Bar7 heeft een simpele basisspel en een unieke bovenspel. Het bovenspel bestaat namelijk uit slechts 2 symbolen, namelijk BAR- en 7-symbolen. Verder wordt het bovenspel gespeeld op maar liefst 8 winlijnen en heeft het een SUPERGAMBLE functie.

Andy Capp

Andy Capp is een gokautomaat met een leuke en grappige feature. Tel daar het basisspel en het bovenspel bij op en je hebt maar liefst 3 verschillende spelletjes op deze gokkast. De speciale feature is gratis en er zijn veel credits te winnen.

Cash Wheel

Met trots presenteren wij onze nieuwe online gokkast Cash Wheel. Deze gokkast heeft een standaard basisspel en een bovenspel, maar het unieke aan de Cash Wheel automaat is de Magic Circle feature. Bij dit spelletje kun je via het wiel prijzen winnen zolang je niet op STOP belandt.

All Stars

Online gokkast All Stars is een fruitautomaat die gebruik maakt van 3 rollen. Zowel het basisspel als het bovenspel maken gebruik van dezelfde rollen. Het Ster-symbool geeft kriskras een mysterieprijs in het basisspel. Ook is er een autoholdfunctie.

Fever

De fruitautomaat Fever is een zeer complete gokkast met een basisspel en een bovenspel. In het basisspel kun je mysterieprijzen winnen met de Fever-symbolen die kriskras geven en heb je de optie om gewonnen credits te verdubbelen met de Head/Tail-knoppen (kop/munt).

Club 2000

Ook gokkast Club 2000 heeft de transitie naar de online wereld gemaakt. Deze klassieke fruitautomaat met alle originele geluidjes speelt precies als in de echte wereld. Het bestaat uit een basisspel en het Clubspel.

Big Money Game

De Big Money Game gokautomaat heeft een unieke feature, namelijk de Big Money Wheel. Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het bovenspel kriskras 3 Z-BAR-symbolen in beeld verschijnen. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden.

Sweet 16

De Sweet 16 is een gokkast dat bestaat uit een kaartspel/basisspel en een vervolgspel/bovenspel. In het bovenspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Bij inzet 20 speel je met maar liefst 16 winlijnen, dus 16 keer kans op prijzen.

Random Runner

De Random Runner is een mateloos populaire gokkast. Vroeger stond hij veelal in kroegen en dergelijke, nu staat hij voornamelijk in automatenhallen. Nu heeft ook de Random Runner de overgang gemaakt naar online gokkast, zodat je hem nu lekker vanuit je luie stoel kunt spelen!

Hot Shot

Dit is wel een van de meest gewilde gokkasten van allemaal. Deze gokkast heeft het allemaal in zich, een basisspel, een bovenspel, een speciaal bonussymbool met mystery-prijzen, een gamble-functie, maar liefst 8 winbanken en een inzet-mogelijkheid tot 20 credits, 5 winlijnen. Bovenspel: kans op 600 credits ineens!

Top Shot

Bijzonder uitgebreide 4 rollen gokkast. Leuk spelelement op deze gok kast zijn de cijfers op de rollen in het basisspel, waarmee de optelsom van de cijfers op de winlijn bepaalt wat er in het bovenspel gebeurt.

Double Dutch

Vreemd genoeg is de Double Dutch een gokkast uit Engeland. De Double Dutch is een van de barcrest reeksen. Dit kun je herkennen aan het bar-symbool waarmee je 200 punten krijgt wanneer er drie op een winlijn krijgt.

Classic

U krijgt iets geheel anders voorgeschoteld. Een gokkast die echt iets toevoegd, want welk spelelement u ook bekijkt, de "Classic" is met geen ander spel vergelijkbaar.

Hi-Lo Cash

Herkenbare optie van de Hi-Lo Cash is uiteraard het Hi/Low spel. Bij het bonusspel kun je het Hi/Low activeren door de jokers naast elkaar te krijgen. Eenmaal in het spel kun je verrassend snel punten krijgen door constant te kiezen tussen een Hi/Lo kaart.

Sterling

De Sterling is een zeer fraaie gokkast met aantrekklijke mogelijkheden, een spel dat zeker de bestaande spelen evenaart of zelfs overtreft. Het bovenspel is uitdagend, heeft verschillende inzetmogelijkheden.

Hold Timer

Zonder aarzeling menen wij te kunnen stellen dat de familie van de 'timer'-machines, alhoewel allemaal erg op elkaar gelijkend, niet compleet zou zijn zonder de Holdtimer. En alhoewel deze gokkast erg veel weg heeft van de andere Timers, is de kenmerkende eigenschap bijzonder.

Lotus Slots

Een zeer populaire gokkast is ook de Lotus Slots, een kast met een basisspel en een bovenspel met kriskras wincombinaties en twee inzetmogelijkheden, 4 en 8 credits ineens. Afwijkend van veel machines is het feit dat ook in het bovenspel de rollen kunnen worden vastgehouden.

Mad Timer

Variant op de welbekende Step Timer, Old Timer en vergelijkbare automaten. Een gokkast die soms tijden lang niet op gang te krijgen is, maar wanneer eenmaal losgekomen weten de 4 winbankmeters van geen ophouden.

Club Gold

De gokkast Club Gold is een variant op de echte Club2000. Met slechts 3 rollen die zowel voor het basis- als bovenspel worden gebruikt, een eenvoudige gok kast. De Club Gold is een zgn. 'piekautomaat'.

Step Timer

Steptimer is de gokkast die het neusje van de zalm is voor hen die van hoge inzetten houden. Zet 1 credit in voor een eerlijke uitbetaling op 1 winlijn of zet 5 credits in om op 5 winlijnen in het bovenspel te spelen.

Wild Mystery

Deze gokkast is het neusje van de zalm voor de door ons toch al verwende spelers. Het heeft het een basisspel, een bovenspel met verschillende inzetten en hoge uitbetalingen op kriskras combinaties, mystery-prijzen.

Reelcash

Eenvoudige doch veelzijdige gokkast met kop- of munt-gamblefunctie, bekend om z'n afwijkende bovenspel met vraagteken-symbool waarmee op maximaal 3 winlijnen mystery-prijzen zijn te winnen. Een aardige functie van dit spel zijn de kolommen voor de Reelcash-symbolen.

Supertron

Ondanks zijn eenvoud heeft de gokkast Supertron zeker aantrekkingskracht. Het basispel heeft gewoon een enkele winlijn en een mystery-symbool dat net als in veel andere spelen kriskras winnende combinaties geeft op de rollen 1 en 2 en op alledrie de rollen.

Supaflush

Vanwege de enorme populariteit van het pokerspel is er nu deze SupaFlush gokkast. In het basisspel heb je beneden 4 rollen waarmee je punten kunt verkrijgen en de zogenaamde features op de 'ladder'. Via deze 'ladder' wordt het bonusspel geactiveerd.