Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

All Stars

Online gokkast All Stars is een fruitautomaat die gebruik maakt van 3 rollen. Zowel het basisspel als het bovenspel maken gebruik van dezelfde rollen. Het Ster-symbool geeft kriskras een mysterieprijs in het basisspel. Ook is er een autoholdfunctie.

De All Stars gokkast is helaas niet meer beschikbaar, speel hier nu het alternatief: Random 2 Wild Deluxe!

Spelregels van All Stars

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter of aan de winbank. 200 punten in het basisspel gaan overigens direct naar de creditmeter. Twee gewonnen credits worden automatisch gegokt naar 0 of 4 punten.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het Ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je 4 of meer punten op de winbank hebt, dan speel je automatisch het bovenspel met 5 winlijnen. Hier kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits. De automatisch gekozen inzet hangt dan af van het totaal aantal punten op de winbank, maar dit kan desgewenst zelf anders worden gekozen. Indien eenmaal handmatig voor een andere inzet wordt gekozen dan het automatisch gekozene, dan vervalt het automatisch omschakelen naar basis/bovenspel. Voor het spelen van het bovenspel wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald.

In het bovenspel worden op de achtergrond zogenaamde winspelen gespeeld. Bij een inzet van 5 credits wordt 1 winspel gespeeld, bij een inzet van 10 credits 2 winspelen, bij een inzet van 20 credits 3 winspelen en bij een inzet van 40 credits 5 winspelen.

Deze winspelen zijn in feite steeds afzonderlijke trekkingen die je niet als zodanig ziet. Wel zie je wat er per trekking wordt gewonnen en nadat dit is getoond draaien de rollen automatisch naar een positie waarbij het totaal aantal gewonnen punten in een (aantal) winnende combinatie(s) wordt getoond. De potten worden automatisch geleegd naar de creditmeter wanneer er 800 credits of meer op staan. Heb je geen credits meer op de creditmeter, maar wel op de winbank, dan kun je een pot kiezen met de Choose-Pot-knop en de aanwezige credits verhuizen naar de creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de winbank naar de creditmeter, dan vervolg je met het basisspel.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?