Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Andy Capp

Andy Capp is een gokautomaat met een leuke en grappige feature. Tel daar het basisspel en het bovenspel bij op en je hebt maar liefst 3 verschillende spelletjes op deze gokkast. De speciale feature is gratis en er zijn veel credits te winnen.

De orginele Andy Capp is helaas niet meer beschikbaar, maar u kunt wel de retro jaren 80 gokkast Hotline spelen

Spelregels van Andy Capp

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn. Gewonnen punten kunnen via de Collect-knop aan je creditmeter worden toegevoegd, via de Start-knop kun je ze aan je supermeter toevoegen of je kunt ze proberen te verdubbelen via de Head/Tail-knoppen (Kop/Munt).

Bovenspel
Het bovenspel kan gespeeld worden met Bet4 of Bet16. Bij Bet16 heb je de beschikking over een nudgefunctie.

Gratis Feature
Dit speciale spelletje kan alleen gestart worden via het basisspel. Daarvoor moeten achtereenvolgens de cijfers 1 t/m 6 verkregen worden. De cijfers staan als nevensymbool op de rollen. Belangrijk hierbij is dat bij een winnende combinaties de cijfers vervallen.

Bij het behalen van positie 6 op de ladder gaat Andy op stap, gevolgd door zijn vrouw Flo. Het is de bedoeling dat Andy, die met een lichte voorsprong start, niet ingehaald wordt door Flo want dan eindigt het spel. In dit spelletje kun je veel credits winnen en gedurende dit spel worden geen credits van de creditmeter gebruikt. Dit spelletje is dus gratis. Door op de Start-knop te drukken draaien en stoppen de dobbelstenen die het aantal stappen bepalen.

Uitleg features
STOP: stopt het vervolgspel. THROW EVEN: alleen bij een even getal kan het spel worden vervolgd. VRAAGTEKEN: na het drukken op de Start/Stop-knop wordt een extra feature gekozen, te weten een Extra Beurt, Stop, Bloemetje voor Flo (bij ingehaald worden door Flo mag toch doorgespeeld worden), Beurt Overslaan, Taxi (verplaatst Andy naar eerst volgende feature blok) of Terug Naar Start.

De volgende features kunnen genomen worden met de Take-Feature-knop: Alle waardes tussen 4 en 100 waarbij 100 punten automatisch worden bijgeteld, 6 Geeft 100 geeft 100 punten wanneer een 6 gegooid wordt met de dobbelsteen. Vergelijkbaar zijn de functies 5 of 6 Geeft 100, 4,5 of 6 Geeft 100 en 2, 3, 4, 5 of 6 Geeft 100. Aantal ogen x4 en 16 vermenigvuldigt het aantal ogen van de dobbelsteen met 4 of 16. Bij Match It draait de eerste rol totdat op de Start/Stop-knop wordt gedrukt. Bij het symbool waarop de rol stopt worden een winnende combinatie van 2 of 3 symbolen gezocht. Bij 3 In Lijn Match It wordt naar een 3 symbolen wincombinatie gedraaid. Mystery Min 16 geeft een prijs van minimaal 16 punten. Bij Cash Trap schuiven diverse getallen door het display. Na het drukken op de Start/Stop-knop wordt het totaal van de dan in beeld staande getallen uitgekeerd. Bij Cup Run gaan alle inbare waarden in het spel knipperen en na het drukken op de Start/Stop-knop stopt het spel op een waarde. Bij Big Win tenslotte draaien de rollen naar een winnende combinatie van minimaal 32 punten.

Wanneer Flo in het blauwe gebied loopt dan is Andy veilig. Winst in het featurespel komt in de Plusmeter te staan. Deze punten kunnen worden geind of met de ?-More-Or-0-knop verhoogd of verloren worden. Hoe hoger de waarde op de Plusmeter, hoe meer punten er extra te winnen zijn.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?