Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Big Money Game

De Big Money Game gokautomaat heeft een unieke feature, namelijk de Big Money Wheel. Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het bovenspel kriskras 3 Z-BAR-symbolen in beeld verschijnen. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden. De rollen beginnen te draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie waar dat betreffende symbool deel van uit maakt.

Helaas is Big Money Game niet meer beschikbaar om te spelen, gelukkig kunt u hier wel een leuk ander spel spelen: Magic Wheel 4 Player!

Spelregels van Big Money Game

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de Collect-knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start-knop. Ook kun je gewonnen punten verdubbelen of verliezen met de Gamble-knop. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de Reset-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel of het Bet20-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Bij het bovenspel zijn er 5 winlijnen actief. Specifiek voor het bovenspel is echter het Big Money Wheel. Deze feature wordt actief zodra je in het bovenspel 3 Z-Bar-symbolen in beeld ziet. Bij Bet5 draait het 1x, bij Bet10 2x en bij Bet20 3x. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt van welk symbool je een winnende combinatie je krijgt.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter worden het eerst gebruikt. Met de Choose-Game-knop kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?