Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Black Bull

De gokkast Black Bull heeft maar liefst 5 spaarmeters en een bovenspel waarin heel veel punten gewonnen kunnen worden. Zowel het basisspel als het bovenspel worden op dezelfde 3 rollen gespeeld.

U kunt hier Books & Bulls spelen als alternatief voor Black Bull.

Spelregels van Black Bull

Basisspel
Het basisspel kost 1 credit per spin. De BLACK-BULL-symbolen tellen kriskras en leveren een mysterieprijs op van maximaal 200 credits indien ze op de eerste 2 of 3 rollen verschijnen. Er is een autoholdfunctie ingebouwd om gunstige posities automatisch vast te houden.

Bovenspel
Het bovenspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 20. Bij beide inzetten tellen alle wincombinaties kriskras, maar bij inzet 20 zijn de prijzen verhoogd EN levert iedere BLACK-BULL-symbool in zicht een mysterieprijs op tot maximaal 200 credits. Drie BLACK-BULL-symbolen in zicht betekent dus kans op maximaal 600 credits aan mysterieprijzen in een enkele spin.

Choose game
Met de CHOOSE-GAME-knop kun je kiezen tussen het basisspel en het bovenspel. Je hoeft dus geen punten te sparen om het bovenspel te spelen.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?