Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Book of anubis

Over Book of Anubis

Houd je wel van spannende gokkasten en videoslots? Dan is de Stakelogic gokkast Book of Anubis zeer zeker aan te bevelen. Deze online videoslot beschikt in de basis over een totaal van 5 rollen om mee te draaien. Per rol worden er daarbij 3 symbolen gebruikt, wat maakt dat je per draai 15 symbolen beschikbaar hebt om winsten mee te verzilveren. Om daadwerkelijk te kunnen winnen moet je natuurlijk zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen zien te vormen. Uitbetalingen worden daarmee gewonnen op een maximum van 10 winlijnen, waarbij de combinaties van links naar rechts op aaneengesloten rollen gedraaid worden. De prijzen die je daadwerkelijk met een inzet kunt behalen? Die zijn uiteraard in de prijzentabel af te lezen.

Bijzonderheden Book of Anubis

Tijdens het gokken voor het winnen van prijzen kun je op de Book of Anubis gokkast rekenen op verschillende extra functies. Zo zijn er boeken aanwezig die gelden als Wild symbolen. Dit betekent dat je er andere symbolen mee kunt vervangen en dat je kansen op het vormen van winnende combinaties daarmee rechtstreeks toenemen. Verder is het zo dat je met de boeken vanaf een drietal ook free spins kunt starten. Bij 3 of meer boeken krijg je 10 free spins. Aan het begin van deze spins wordt er een symbool gekozen wat uitspreidend gedraaid kan worden, wat betekent dat deze hele rollen kan bedekken. Zodra dit gebeurd zullen jouw kansen op winst uiteraard ook toenemen. Prijzen zijn dan ook niet alleen gratis, maar kunnen ook nog eens sneller hoog oplopen!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?