Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Cash Wheel

Met trots presenteren wij onze nieuwe online gokkast Cash Wheel. Deze gokkast heeft een standaard basisspel en een bovenspel, maar het unieke aan de Cash Wheel automaat is de Magic Circle feature. Bij dit spelletje kun je via het wiel prijzen winnen zolang je niet op STOP belandt.

De originele versie is niet meer beschikbaar, daarom kunt u nu een vernieuwde versie spelen: Triple Cash Wheel.

Spelregels van Cash Wheel

Basisspel
Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten worden automatisch toegevoegd aan 1 van de 40 spaarmeters waarvan het totaal op de clubmeter staat. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de Reset-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Bovenspel
Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Het bovenspel wordt met dezelfde rollen gespeeld als het basisspel, alleen winnen hier alle kriskrascombinaties van 3 identieke symbolen. Bij kriskrascombinaties van 3 blauwe of rode sterren wordt de Magic Circle actief. Deze start vanuit het midden te draaien en door de Stop-knop te drukken stopt het wiel ofwel op een getal (gewonnen credits), ofwel op een pijl, ofwel op STOP. Bij het stoppen op het getal kan nogmaals binnen dezelfde ring worden gespeeld, de pijl laat het spel vervolgen op de volgende ring en bij STOP eindigt het Magic Circle spel. Bij dit spel win je altijd minimaal 20 credits.

Spaarmeters
De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter wordt het eerst gebruikt. Met de Choose-Game-knop kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?