Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Club 2000

Ook gokkast Club 2000 heeft de transitie naar de online wereld gemaakt. Deze klassieke fruitautomaat met alle originele geluidjes speelt precies als in de echte wereld. Het bestaat uit een basisspel en het Clubspel.

Club 2000 is vervangen voor de Club 2000 Deluxe variant, het is hetzelfde spel maar dan dubbel en natuurlijk Deluxe!

Spelregels van Club 2000

In het basisspel kun je met een kriskras combinatie van ClubGold-symbolen (rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3) een mysterieprijs met een maximum van 200 punten winnen.

Gewonnen punten in het basisspel kun je met de To-Clubmeter-knop naar de clubmeter verhuizen of met de Cancel/Collect-knop aan de creditmeter toevoegen. Je kunt echter ook gokken met de Head-knop en de Tail-knop (Kop of Munt), waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter wordt toegevoegd.

Met de Hold-knoppen kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen.

De win-combinaties van de diverse symbolen in het basisspel staan onder het rollenspel.

Clubspel

Het Clubspel gebruikt dezelfde rollen als het basisspel. Bij minimaal 4 punten op de Clubmeter kun je het Clubspel spelen. De inzet in het Clubspel is 4 credits. Sommige symbolen geven kriskras een prijs volgens de wintabel of een mysterieprijs, een aantal symbolen geeft alleen een prijs op de middelste winlijn. Een prijs wordt eerst in het display weergegeven en daarna naar de clubmeter gezet. Heb je 200 punten of meer op de clubmeter, dan gaan deze automatisch naar de creditmeter. Met de Collect-Clubmeter-knop worden de punten eventueel naar eigen keuze naar de Creditmeter overgezet. In het Clubspel kunnen de Hold-knoppen niet worden gebruikt.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?