Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Colossus

De Colossus gokkast bestaat uit een basisspel en een bovenspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits. Bovendien kan het Colossus-bonusfeature geactiveerd worden in het bovenspel.

Helaas is Colossus niet meer te spelen, maar gelukkig is Colossus Fracpot dat wel!

Spelregels van Colossus

Basisspel
Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin. In het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met uitzondering van de Colossus-symbolen, die kriskras 20 credits opleveren. Gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of aan de spaarmeters met de TO-CLUBMETER-knop. Er is een autoholdfunctie die gunstige combinaties automatisch vastzet. Met de RESET-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Bovenspel
Bij voldoende credits op de spaarmeters kun je het bovenspel starten. Hiervoor wordt ook steeds 1 credit van je creditmeter gehaald. Het bovenspel wordt gespeeld op 5 winlijnen met hogere prijzen. Verder kun je kiezen uit inzet 5, 10, 20, of 40 credits. Hoe hoger de inzet, hoe meer nummers er actief worden die het aantal nudges van de nudge-functie bepalen. Met de nudge-functie stappen de rollen vanzelf naar de meest gunstige winnende combinatie. Ook maak je zo meer kans op het Colossus-spel, dat geactiveerd wordt door 3 Colossus-symbolen in beeld.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?