Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Cops'n Robbers De Luxe

Gokkast Cops'n Robbers de Luxe bestaat uit een basisspel en een uitgebreid bovenspel. De maximumhoogte van de te winnen prijs in het bovenspel wordt in het basisspel bepaald.

De originele Copss'n Robbers De Luxe is helaas niet meer beschikbaar, daarom hebben wij nu een andere en hele nieuwe speelautomaat voor u: Narcos.

Spelregels van Cops`n Robbers DL

Basisspel
In het basisspel wordt op 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de goudzak-symbolen, die goed zijn voor een mysterieprijs, indien er 3 symbolen in beeld verschijnen. Er licht dan een goudzakje op in de spaarbank. Deze kan genomen worden via de TAKE LOOT-knop, of er kan verder gespaard worden voor een hogere mysterieprijs. Er kunnen in totaal 5 goudzakjes gespaard worden.

Bovenspel
Vanaf 16 gewonnen punten kan het bovenspel geactiveerd worden via de ROBBER-knop. Hierbij worden altijd 8 credits van het gewonnen tegoed genomen als inzet. Het maximum aantal te winnen credits staat naast de Loot-meter afgebeeld.

In het bovenspel zijn punten te winnen en te verliezen. Ook kan de Millionairs Row bereikt worden. Hiervoor moeten 3 sleutels worden verzameld en moet rode deur bereikt worden. In de Millionairs Row zijn hogere puntenaantallen te winnen en te verliezen.

Het bovenspel kan op ieder moment gestopt worden door op de TAKE LOOT-knop te drukken.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?