Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Double Dutch

De slotautomaat Double Dutch is online niet meer te spelen, vandaar dat wij de alternatief Diamond Empire hebben om te spelen.

Spelregels van Double Dutch

De DoubleDutch bestaat uit 4 verschillende spelonderdelen, het Basisspel, het 5-spel, het 10-spel en het 20-spel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de 'Take Win'-toets of verplaatsen naar 1 van de 5 spaarmeters met de 'Save'-toets. Twee punten worden verplicht gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 4 meters hebt, dan kun je het 5-spel spelen. Hiervoor wordt ook 1 credit van je creditmeter gehaald.

Deze credit wordt dan toegevoegd aan de meter met het laagste puntenaantal.

Voor het 5-spel worden altijd 5 credits van de meters gehaald. Gewonnen credits in het 5-spel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Wanneer er 200 credits op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan verloren. Staan er minder dan 4 credits op de meters. dan is het mogelijk om middels de startknop credits van je creditmeter naar de spaarmeters te verplaatsen om zodoende het 5-spel te vervolgen. Met de 'Choose Game'-toets kun je echter ook weer kiezen voor het Basisspel. Het 10-spel en het 20-spel is in principe gelijk aan het 5-spel, echter bedraagt de inzet per spelronde geen 5 maar respectievelijk 10 of 20 punten.

Het 5-, 10- en 20 spel bestaat uit een standaard wintabel waarbij diverse kriskras combinaties een aantrekkelijke speelwinst kunnen opleveren. Veel meer is echter te verdienen in het Diamond-spel. Telkens wanneer je dit deel van het spel speelt verhoogt een Double Diamond symbool beurtelings de beide bonusmeters boven in beeld met 10 punten. Die meters staan bij aanvang van het spel altijd minimaal op 400 punten. Telkens wanneer een veelvoud van 200 punten wordt bereikt dan wordt de bijbehorende Games-meter verhoogd. Dit tot maximaal 5 (1000 punten). Heb je 3 Double Diamond symbolen op de winlijn (5-spel) of op 1 van de 5 winlijnen (10-spel) of kriskras (20-spel), dan start het Diamond-spel. De Bonusmeter met de hoogste score bepaald hoe vaak je het Diamond-spel kunt spelen. Telkens wanneer je dit speelt maak je kans op de prijzen zoals op de diamant staat aangegeven. Alle vlakken beginnen te knipperen en met de starttoets stop je op 1 van de vlakken met een getal. Het is echter mogelijk dat ook het vlak met de tekst 'Change' oplicht. In dat geval verhuis je van de blauwe naar de gele diamant waarop nog meer punten zijn te verdienen.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?