Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Double Sixteen

Gokkast Double Sixteen is in feite een gokautomaat met alleen een vervolgspel. De minimale inzet is 5 credits per spin en de maximale inzet is 40 credits.

Helaas is Double Sixteen niet meer online te spelen, daarom kunt u nu hier de alternatief Fancy Fruits spelen.

Spelregels van Double Sixteen

Inzet 5
Bij inzet 5 wordt er op 3 rollen gespeeld met 4 horizontale winlijnen.

Inzet 10
Bij deze inzet draait ook de vierde rol mee en wordt er met 8 winlijnen gespeeld.

Inzet 20
Bij inzet 20 credits wordt er ook op 4 rollen gespeeld, maar nu tellen ook de diagonale lijnen mee. Daarmee komt het totaal uit op maar liefst 16 winlijnen.

Inzet 40
Dit is de maximale inzet en bij deze inzet is ook de bovenste rollencombinatie actief. In feite speel je dan twee maal inzet 20 credits tegelijk met een totaal van 32 winlijnen over de bovenste en onderste rollencombinaties.

Als er 1 of meer van de 8 meters de 200 credits bereiken, worden deze verplaatst naar de creditmeter. Desgewenst kan er ook zelf voor gekozen worden om 1 of meerdere potten naar de creditmeter te legen. Selecteer met de SELECT-METER-knop de gewenste pot en leeg deze met de COLLECT-knop.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?