Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Easy Streak

Gokautomaat Easy Streak bestaat uit een basisspel, een vervolgspel en een bonusspel. Het vervolgspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Easy Streak is niet meer te spelen helaas, gelukkig is de Lucky Streak variant hier wel te spelen!

Spelregels van Easy Streak

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen prijzen kunnen verplaatst worden naar de creditmeter via de COLLECT-knop, naar de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop of verdubbeld worden via de Head/Tail-knoppen. De autoholdfunctie houdt gunstige posities van de rollen automatisch vast, voor een grotere winkans. Vastgezette rollen kunnen eventueel met de RESET-knop weer vrijgegeven worden.

Vervolgspel
Het vervolgspel en de bijbehorende inzet is te kiezen via de CHOOSE-GAME-knop. Er zijn inzetten van 5, 10 en 20 credits mogelijk, waarbij er op 5 winlijnen gespeeld wordt. De prijzen blijven bij elke inzet hetzelfde, alleen de kans op het activeren van de bonus feature wordt groter. Via de TAKE HIGHEST POT-knop kunnen credits vanaf de clubmeter verplaatst worden naar het basisspel.

Inzet 5
Kriskras 3 rode sleutels in beeld start de bonus feature.

Inzet 10
Kriskras 3 rode of blauwe sleutels in beeld start de bonus feature.

Inzet 20
Kriskras 3 sleutels (ongeacht de kleur) in beeld start de bonus feature.

Bonus feature
Via de START-knop wordt de uiteindelijke prijs in het bonusspel bepaald.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?