Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Fire & Ice

Gokautomaat Fire & Ice bestaat uit een basisspel, een bovenspel en een Fire & Ice matrix. Met deze matrix kan maar liefst 200 credits gewonnen worden.

De originele Fire & Ice is niet meer te spelen, gelukkig is deze nieuwe variant dat wel.

Spelregels van Fire & Ice

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin. Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld via de Head/Tail-feature tot maximaal 200 credits. Ook kunnen ze verplaatst worden naar de creditmeter via de COLLECT-knop of naar de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop.

Fire & Ice matrix
Deze feature is actief in het basisspel. Telkens als er een Fire of Ice logo in beeld verschijnt, licht deze op in de matrix aan de rechterzijde. Op het moment dat er 3 dezelfde symbolen op een rij staan, bestaat de mogelijkheid om de prijs te innen (TAKE-MATRIX-knop) die op dat moment in het schema staat afgebeeld. Hoe meer 3 op een rij combinaties er staan, hoe hoger de prijs met 200 credits als maximum. Let op! Bij het innen van een wincombinatie in het basisspel worden alle symbolen gedoofd.

Bovenspel
Met de CHOOSE-BET-knop kan gekozen worden voor het bovenspel. Bij een inzet van 5 credits wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij een inzet van 10 credits of 20 credits wordt er ook op 5 winlijnen gespeeld, maar als er dan 3 fire-symbolen zijn gespaard start de bonusfeature waarbij 50 of 100 (afhankelijk van de inzet) gewonnen credits naar de FIRE-meter verplaatsen. Valt er echter tijdens het sparen van de Fire-symbolen een prijs, dan worden de logo's gedoofd en begint het sparen opnieuw.

Bonus feature
De bonus feature activeert een ander prijzenschema met beduidend hogere prijzen. Elke spin kost 10 of 20 credits, afhankelijk van de gekozen inzet voor het winnen van de bonus feature. Iedere DUIVEL die in beeld verschijnt, levert 10 of 20 credits op. Echter, dooft dan ook een duivel in het schema aan de rechterzijde. Als de geactiveerde duivels allemaal gedoofd zijn, eindigt de feature en worden de credits die op dat moment op de fire-meter staan naar de clubmeter verplaatst. Valt er echter na het doven van een duivel een prijs, dan worden alle duivels waar je recht op hebt (afhankelijk van de inzet) opnieuw geactiveerd. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bonus feature zelf te stoppen. Dit gebeurt als er op de STOP ICE/FIRE AT LOSING SPIN-knop gedrukt wordt. Er volgt dan een gratis draai. Valt er geen prijs, dan wordt de feature automatisch gestopt. Alle credits die op de fire meter staan, worden naar de clubmeter verhuisd. Als er wel een prijs wordt gewonnen, gaat de feature gewoon door.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?