Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Firestarter

Fruitmachine Firestarter is een gokautomaat met een basisspel, een vervolgspel en een bonusfeature. Het vervolgspel heeft inzetten van 5, 10 en 20 credits.

Omdat Firestarter te oud en dus niet meer beschikbaar is, hebben wij deze vervangen voor de recente Demon Jack 27 speelautomaat.

Spelregels van Firestarter

Basisspel
In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen prijzen kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de COLLECT-knop en naar de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop. Met de Head/Tail-functie kunnen gewonnen prijzen tot maximaal 200 credits verdubbeld worden. De autoholdfunctie houdt gunstige posities van de rollen automatisch vast. De rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Vervolgspel
Met de CHOOSE-GAME-knop kan het vervolgspel gekozen worden en ook de inzet kan ermee worden bepaald. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Bij inzet 5 wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Bij inzet 10 en 20 doet de vierde rol mee en wordt er gespeeld op 10 winlijnen.

Firestarter feature
Deze bonus feature wordt in het vervolgspel geactiveerd door 3 of 4 fire-symbolen in beeld op 3 of 4 aansluitende rollen. Tijdens de feature zijn alle fire-symbolen wild, dit betekent dat deze symbolen als joker gebruikt kunnen worden en voor elk ander symbool gelden.

Zodra er een bel op de eerste rol verschijnt, verliezen de fire-symbolen hun jokerfunctie. Verschijnt er opnieuw een bel op de eerste rol, dan krijgen de fire-symbolen hun jokerfunctie terug. De bonus feature eindigt zodra er op alle 4 de rollen een fire-symbool is verschenen. Alle credits worden dan van het firestarter-display naar de clubmeter verhuisd. Via de COLLECT-knop kunnen potten 1 voor 1 geleegd worden naar de creditmeter.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?