Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Going Bananas

Gokkast Going Bananas bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Het bovenspel kan gespeeld worden met 5 of 20 credits.

Ondanks dat Going Bananas niet meer beschikbaar is, hebben wij wel een andere hele leuke speelautomaat met eenzelfde soort thema: Monkey Madness!

Spelregels van Going Bananas

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop is het monkey-symbool, dat kriskras een mysterieprijs oplevert. Twee monkey-symbolen kriskras op rol 1 en 2 geeft een prijs tot maximaal 100 credits, 3 monkey-symbolen kriskras geeft een prijs tot maximaal 200 credits.

Gewonnen prijzen zijn via de COLLECT-knop te innen, naar het bovenspel te verplaatsen via de SAVE-knop en te verdubbelen via de Head/Tail-functie tot maximaal 200 credits. Gunstige posities van de rollen in het basisspel worden automatisch vastgehouden. Via de RESET-knop kunnen vastgezette rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Bovenspel
Het bovenspel kan geactiveerd worden via de CHOOSE-BET-knop. Tevens wordt de inzetkeuze in het bovenspel bepaald met de knop. Alle wincombinaties in het bovenspel tellen kriskras op 3 aansluitende rollen. Bij inzet 5 wordt er gespeeld op de eerste 3 rollen. Bij inzet 20 doet ook de vierde rol mee en geeft elk monkey-symbool op de vierde rol een mysterieprijs van minimaal 10 en maximaal 200 credits. Met de START-knop kan de mysterieprijs geactiveerd worden.

Via de COLLECT-knop kunnen de credits per pot naar het basisspel worden verplaatst.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?