Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Hi-Lo Cash

De spelautomaat variant van Hi-Lo Cash is niet meer beschikbaar, daarom hebben wij hier de tafel versie als alternatief.

Spelregels van Hi-Lo Cash

De Hi-Lo Cash speelautomaat is een 4-rollen automaat met kaartspel. De 4 rollen worden gebruikt voor zowel het basisspel als het bovenspel en bevatten bij enkele 'hi-lo-cash' symbolen bovendien een schoppen-teken of een joker. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn zonder kriskras combinaties. Wel geven 3 of 4 'hi-lo-cash' symbolen recht op een mystery prijs. Gewonnen credits verhuizen automatisch naar de clubmeter maar kunnen desgewenst naar de creditmeter worden gehaald in porties van 10 credits.

Het bovenspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits en start automatisch wanneer voldoende credits op de Clubmeter staan, hiervan wordt telkens 1 credit van de creditmeter gehaald, de rest van de Clubmeter. Met de 'Select Bet-knop' is het mogelijk om de inzet te wijzigen of om door te spelen met het basisspel. Bij een inzet van 5 credits wordt gespeeld met 3 rollen (5 winlijnen), bij een inzet van 10 credits (10 winlijnen) met alle 4 de rollen. Het bovenspel heeft een beperkte wintabel, Veel punten zijn echter te winnen in het ladderspel. Dit spel wordt gestart wanneer er 3 of 4 'hi-lo-cash' symbolen op een winlijn vallen. Alleen bij een inzet van 10 credits is het mogelijk een schot op de ladder te winnen wanneer 4 'hi-lo-cash' symbolen op een winlijn vallen.

Ieder vraagteken op de ladder staat voor een mystery-prijs van 10 tot 100 punten. Het is aan de speler om de rol met de speelkaarten te stoppen en vervolgens telkens te voorspellen of de volgende kaart een hogere of een lagere waarde zal hebben dan de kaart die in beeld is verschenen. Telkens wanneer een positie met de tekst 'Save' is bereikt zijn de tot dan gewonnen punten zeker gesteld. Wanneer de volgende kaartwaarde identiek is dan de voorgaande dan wint de speler.

Indien een symbool onder de knop 'Joker' is opgelicht dan kan een Joker worden ingezet. De volgende kaart geldt dan altijd als winnende kaart. Indien er een symbool onder 'Other Card' is opgelicht dan kan voor de laatst getrokken kaart een nieuwe kaart worden getrokken. De symbolen onder 'Joker' en 'Other Card' lichten op wanneer deze in beeld staan op de winlijn met 'hi-lo-cash' symbolen.

Na een verkeerde keus in het kaartspel of bij het bereiken van de laatste 'Save' worden alle vergaarde punten in het display zichtbaar bij elkaar opgeteld en dan verhuisd naar de Clubmeter. De Clubmeter is niet gelimiteerd.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?