Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Kings Club

Kings Club heeft een basisspel en een vervolgspel. Beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Er is een unieke winbank aanwezig in het basisspel.

U kunt hier nu King of Slots spelen als alternatief voor Kings Club.

Spelregels van Kings Club

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de Club-symbolen, die kriskras tellen. Gewonnen punten kunnen gespaard worden op de winbank via de TO WINBANK-knop of naar de clubmeter verplaatst worden via de TO CLUBMETER-knop. Ook kunnen ze worden gegokt met de GAMBLE-knop.

Vervolgspel
Bij voldoende punten op de winbank kan het vervolgspel gespeeld worden. Met de SELECT PRIZE-knop kan een prijs op de winbank gekozen worden, met de TO CLUBMETER-knop kan deze vervolgens naar de clubmeter verplaatst worden. Prijzen op de winbank kunnen eventueel gecombineerd worden met de COMBINE WINBANK-knop.

In het vervolgspel zijn inzetten van 4 of 20 credits mogelijk. Hierbij worden er geen punten van de creditmeter gehaald. Bij inzet 4 zijn er een aantal symbolen die op winlijn tellen en zijn de prijzen lager. Bij inzet 20 tellen alle symbolen kriskras.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?