Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

MultiTimer

Gokkast MultiTimer is onze nieuwste aanwinst uit de Timer-reeks met namen als MadTimer, HoldTimer, OldTimer, Wildtimer, StepTimer en TwinTimer. Deze gokautomaat heeft in het bovenspel inzetmogelijkheden van 5, 10, 20 of 40 credits.

Omdat Multitimer helaas niet meer beschikbaar is, kunt u hier nu als alternatief Gold Slam spelen.

Spelregels van Multitimer

Basisspel
Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn, met uitzondering van de ster-symbolen. Deze geven kriskras op 3 rollen een prijs van 20 credits. De autoholdfunctie houdt gunstige posities van de rollen automatisch vast, met de RESET-knop kunnen de rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de COLLECT-knop en naar het bovenspel via de SAVE-knop.

Bovenspel
Het bovenspel kan gestart worden door op 1 van de 6 inzetknoppen te drukken. Iedere knop staat voor een andere inzet, of andere spelregels.

De rode knop is goed voor een inzet van 5 credits. Er wordt op 5 winlijnen gespeeld.

Met de gele knop wordt gekozen voor een inzet van 10 credits. Er wordt eveneens op 5 winlijnen gespeeld, maar er bestaat een mogelijkheid om de rollen, net als in het basisspel, gedurende 1 spin vast te houden.

De groene knop is ook goed voor een inzet van 10 credits, maar met deze inzet wordt er op 10 winlijnen gespeeld. De vierde rol is dan ook actief.

Wordt er gekozen voor de oranje knop, dan wordt er gespeeld met 20 credits. Ook hier zijn alle 4 de rollen actief en wordt er op 10 winlijnen gespeeld, maar nu bestaat bovendien de mogelijkheid om rollen gedurende 1 spin vast te houden.

Via de blauwe knop wordt gekozen voor eveneens een inzet van 20 credits en 10 winlijnen. Echter zijn bij deze inzet de joker-symbolen op rollen 2, 3 en 4 actief. Elke joker in beeld geeft een mysterieprijs tot maximaal 200 credits.

Met de rode knop wordt er gespeeld voor 40 credits per spin. Nadat de rollen zijn gestopt, worden er maximaal 2 nudges geactiveerd, wat inhoudt dat de rollen automatisch van positie veranderen indien er met maximaal 2 nudges een (hogere) prijs te winnen is.

Via de CHOOSE-BASIC-GAME-knop kan teruggekeerd worden naar het basisspel. Met de COLLECT-knop kunnen meters 1 voor 1 geleegd worden.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?