Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Red White Blue

Gokkast Red White Blue bestaat uit een basisspel, een bovenspel en een bonus feature. In het bovenspel kan de supermeter oplopen tot maar liefst 2000 credits.

Untamed Crowned Eagle speelautomaat is als alternatief voor Red White Blue speelautomaat.

Spelregels van Red White Blue

Basisspel
In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn, met uitzondering van de RED-WHITE-BLUE-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop, gegokt worden via de Head/Tail-knoppen of worden verplaatst naar de supermeter via de PLAYx4- of PLAYx8-knoppen.

Bonus feature
Deze feature bestaat uit een oplopende prijs voor een winnende bessencombinatie. Elke keer dat er een prijs gewonnen wordt met bessen-symbolen, stijgt de volgende prijs die wordt gewonnen met dezelfde wincombinatie. Hoe hoog de actuele prijs is, zie je in een tabel onder de creditmeter. Bij het bereiken van de maximumwaarde begint de spaarmeter weer opnieuw.

Bovenspel
Het bovenspel kan gespeeld worden met inzet 4 of 8 credits, waarbij inzet 8 een hogere wintabel heeft. Bij beide inzetten zijn 5 winlijnen actief. De supermeter kan een maximum van 200 credits hebben.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?