Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Sizzling peppers

Over Sizzling Peppers

Vanaf het moment dat je de Sizzling Peppers gokkast van Stakelogic ziet zal dit herkenning oproepen. Deze gokkast komt namelijk ook voor in het fysieke circuit onder een andere naam en is zeker populair onder de gokkers. Bij de Sizzling Peppers gokkast die ontwikkeld is door Stakelogic krijg je bovendien nog meer kansen om te winnen, omdat deze slot uitgevoerd is volgens het Twin Player principe. Dit wil zeggen dat het een twee in één gokkast is waar prijzen op behaald kunnen worden. Per kant heb je 3 rollen met 5 winlijnen, wat dus betekent dat je feitelijk met 6 rollen en 10 lijnen de winsten binnen kunt halen. Wat je moet doen om voor de winst te kunnen gaan? Dat is met je inzet combinaties draaien van soortgelijke symbolen. Elke combinatie van 3 gelijkwaardige symbolen is een prijs waard zoals deze boven de rollen aangegeven wordt.

Bijzonderheden Sizzling Peppers

Wanneer je op de Sizzling Peppers gokkast een inzet hebt geplaatst zijn er voor het winnen van prijzen nog twee uitzonderingen te vinden. De BAR symbolen kunnen namelijk enkel, dubbel en driedubbel gedraaid worden. Maak je een combinatie van deze 3 willekeurig door elkaar? Ook dan wordt er een prijs uitgekeerd aan je tegoed. Verder is het zo dat je ook random prijzen toegekend kan krijgen. Dit met de rode en groene pepers die daarvoor willekeurig gedraaid moeten worden. Ook aan extra kansen op winst zal het bij deze Sizzling Peppers gokkast dus zeker niet ontbreken.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?