Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

TopDeck

Gokautomaat Topdeck heeft een boel spelonderdelen die het tot een bijzondere automaat maakt. Zo heeft het een basisspel, een bonus spaarspelletje, een supergamble-functie en meer.

Als alternatief hebben wij Fruit Mania voor u om te spelen!

Spelregels van Topdeck

Basisspel
Gewonnen punten kunnen toegevoegd worden aan de winmeter via de TAKE-WIN-knop of gegokt worden met de START-knop. Wanneer eer 40 credits of meer op de winmeter verzameld zijn, licht de SuperGamble-functie op. Hiermee kan bij voldoende punten 40, 80 of 100 credits ingezet worden en verhoogd worden tot respectievelijk 80, 150 of 200 credits. Hoeveel credits er ingezet wordt en hoe vaak het spel gespeeld wordt bepaal je zelf. Bij winst worden de credits automatisch toegevoegd aan de creditmeter. Op alle rollen bevinden zich ExtraStart-symbolen. Hiermee wordt een herkansing van het rollenspel verworven, waarbij reeds opgelichte feature-symbolen aan blijven.

Feature-spel
Tijdens het basisspel kan het feature-spel geactiveerd worden. Dit gebeurt wanneer er 3 FEATURE-symbolen op de winlijn verschijnen. In het feature-spel heb je een boel mogelijkheden, zoals het climb-spel, het superwinspel en kans op de pot en supernudges. Deze features kunnen geactiveerd worden op het TopDeck en het LowDeck.

Bonus spaarspel
Verzamel Red, Green, Silver en Gold symbolen en win 20, 50, 100 of 200 credits. Wanneer het spel op een van deze symbolen stopt, dan krijg je een Repeat Bet om nog meer van die symbolen te verzamelen. Repeat Bet gaat net zolang door totdat je op NO stop. De kans op YES en NO is altijd %50.

Repeat Bet
Wanneer je in het feature-spel LowDeck zelf op de Repeat Bet stopt, dan licht de Repeat Bet-knop op. Deze kun je gebruiken om het feature-spel opnieuw te starten, maar je kunt deze ook gebruiken om %50 kans te maken een winnende combinatie in het rollenspel opnieuw te behalen.

Extra
Bij stoppen op de positie Extra op LowDeck licht een Extra op onder de Pot-meter. Een Extra wordt automatisch gebruikt om de volgende features te herhalen en dooft dan; Gewonnen Red, Green, Silver of Gold symbool, Climb (van 4 naar 8 credits), 20 credits op TopDeck (extra 20), Superwin (herstart na NO), Pot (4 extra credits), Super Nudgespel (na een Stop vervolgt het spel alsnog). Er wordt overigens telkens maximaal 1 Extra per keer gebruikt voor vorenstaande. Wanneer je 3 Extra's hebt verzameld zonder deze te gebruiken dan win je 200 credits.

Pot
De pot start altijd op 40 credits en wordt telkens met 4 verhoogd wanneer je in het feature-spel LowDeck op het Pot+ symbool stopt. Op het TopDeck kun je met Pot WIN de credits van de Pot binnenhalen.

Climb
Het climb-spel wordt bijna net zo gespeeld als het gamble-spel, alleen verdubbelt de 8 niet naar 16, maar stap je na elke succesvolle kans telkens een trede verder naar het maximum van 200 credits. Eenmaal vergaarde punten verlies je hier echter niet wanneer je mis gokt.

Super Win
Bij het Super Win-spel draaien de rollen naar een willekeurige winnende 3-rollencombinatie. De Repeat Bet feature wordt actief en zolang je YES weet te kiezen herhaalt het Super Win-spel zichzelf en kan een onbeperkt aantal punten worden verdiend.

Super Nudges
Wanneer op Super Nudge gestopt wordt dan start het Super Nugde-spel. Na drukken op de stop-knop worden 1, 2 of 3 nudges verdiend. Daarna kan doorgespaard worden tot maximaal 8 nudges. Het aantal nudges bepaalt het totaal aantal posities dat de rollen verplaatst kunnen worden om naar een winnende combinatie te kunnen stappen.

Wat het maximaal aantal behaalbare punten is, kun je zien op de Gamble feature rechtsonder in beeld. Die punten neem je door op de Auto Nudge-knop te drukken. Je kunt ook proberen de rollen naar een gunstiger positie te spelen, maar telkens wanneer je op de startknop drukt, gaat er 1 nudge van het beschikbare aantal af.

Let op! Gespaarde features vervallen wanneer je van dit spel naar een ander gaat.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?