Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Twin joker

Over Twin Joker

Houd je van spanning en wil je zoveel mogelijk winsten proberen te behalen met het wagen van een gokje? Dan is het zeker aan te raden om te gaan spelen op de Twin Joker gokkast. Wanneer je op de Twin Joker gokkast in gaat zetten kun je namelijk rekenen op maar liefst 6 rollen die een winst uit kunnen keren. Dit is een twee in één gokkast, waarbij in totaal maximaal 10 winlijnen tegelijk actief kunnen zijn voor het winnen van prijzen. Wat je moet doen om op de rollen een prijs te behalen? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. Jij moet namelijk proberen om combinaties te draaien van soortgelijke symbolen. Dit moeten 3 symbolen van een soort op een winlijn zijn. Lukt dit? Weet dan dat de prijzen die je ermee wint rechtstreeks af kunnen worden gelezen boven de rollen van dit spel.

Bijzonderheden Twin Joker

Bij het spelen van de Twin Joker gokkast gaat het er vooral om dat je probeert om een combinatie van 3 jokers te draaien op de rollen. Deze geeft namelijk de maximale prijs uit van maar liefst 6000 munten. Bovendien is dit niet alles. Draai jij namelijk maar 2 joker sop de rollen van de Twin Joker gokkast? Dan wordt er een mystery prijs uitgekeerd. Deze is altijd minimaal 10 munten, maar kan ook oplopen tot het maximum van maar liefst 6000 munten. Kansen om die gigantische prijs te winnen met jouw inzetten zullen dus zeer zeker niet ontbreken!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?