Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Wild moon

Over Wild Moon

Als je ook wel houdt van bijzondere gokkasten is de Wild Moon zeker aan te raden. Ondanks het feit dat je bij de naam van de Wild Moon gokkast misschien denkt aan een videoslot is niets minder waard. Je krijgt immers juist een klassieke gokkast te zien, waar de prijzen ook nog eens flink bij op kunnen gaan lopen. Deze Wild Moon gokkast is uitgevoerd als een Twin Player speelautomaat. Je hebt daardoor dus een twee in één gokkast beschikbaar, waarbij je per kant 4 rollen kunt gebruiken om op te winnen. Met een totaal van 7 winlijnen per kant heb je 14 lijnen in zijn geheel beschikbaar om je prijzen met 8 rollen tegelijk op te verzilveren. Wat je moet doen om te winnen? Jij zal moeten proberen combinaties van 3 of 4 soortgelijke symbolen op een winlijn aaneengesloten te draaien. De prijzen die daarmee gewonnen kunnen worden zijn bovendien altijd boven de rollen af te lezen.

Bijzonderheden Wild Moon

Tijdens het spelen van de Wild Moon gokkast van Stakelogic zijn er nog een aantal extraatjes te vinden. Zo moet je om te beginnen weten dat er Wild symbolen aanwezig zijn. Deze vervangen andere symbolen, waardoor het makkelijker wordt om combinaties van soortgelijke symbolen te vormen. Is een Wild bovendien bij een winst betrokken en staat er een vermenigvuldiger op? Dan kunnen winsten tot maar liefst 6x uit worden betaald aan je tegoed. Anderzijds geldt dat je bij de Wild Moon gokkast ook een jackpot kunt winnen. Deze gelinkte jackpot wordt eventueel geheel willekeurig aan je spelsessie toegekend en kan een bonus opleveren van maximaal €5000. Kortom een gokkast die zeker aan de verwachtingen voldoet als het gaat om winstkansen!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?