Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Fever

De fruitautomaat Fever is een zeer complete gokkast met een basisspel en een bovenspel. In het basisspel kun je mysterieprijzen winnen met de Fever-symbolen die kriskras geven en heb je de optie om gewonnen credits te verdubbelen met de Head/Tail-knoppen (kop/munt). Het bovenspel kun je spelen met inzetten van 5, 10, 20 of 40 credits.

De Fever speelautomaat is niet meer beschikbaar online, Daarom hebben wij hier de Dragon Law Twin Fever speelautomaat als alternatief voor u.

Spelregels van Fever

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de Take-Win-knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start-knop. Ook kun je gewonnen punten verdubbelen of verliezen met de Head/Tail-knoppen (kop/munt). Twee credits (1 bes op rol 1) worden altijd automatisch met een 50% kans gegokt en dus verdubbeld of verloren. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de Reset-knop kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-, Bet20-, of Bet40-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Bij Bet20 en Bet40 zijn respectievelijk minimaal 2 en 4 actieve potten vereist om te kunnen spelen. Bij het bovenspel zijn er 5 winlijnen actief.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd zodanig over de meters verdeeld dat er zoveel mogelijk meters in gebruik blijven. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter worden het eerst gebruikt. Met de Choose-Game-knop kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?