Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Joker fortune

Over Joker Fortune

Als je kijkt naar de videoslot Joker Fortune zal je zien dat deze gebaseerd is op klassieke symbolen. Toch is dit in een modern tintje gestoken, wat het spelen van de Joker Fortune gokkast zeer zeker interessant maakt. Op de 5 rollen die aan worden geboden kun je iedere draai met 15 symbolen je winsten binnen proberen te halen. Het doel daarbij is simpel, want jij moet proberen om de 10 winlijnen die beschikbaar zijn te vullen met zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort. Het aantal symbolen wat je draait zal daarbij samen met de inzet die je op de Joker Fortune gokkast speelt bepalen welke winsten je uitgekeerd krijgt. Wil je hiervan een overzicht zien voordat je met echt geld gaat spelen? Dan kun je uiteraard altijd eerst de prijzentabel raadplegen.

Bijzonderheden Joker Fortune

Het leuke van deze Joker Fortune gokkast is vooral dat je tijdens het spelen geheel willekeurig ineens een rad van fortuin kunt zien verschijnen. Daarmee kun je twee soorten prijzen winnen. Allereerst is het zo dat je namelijk een losse bonuswinst kunt krijgen. Daarnaast kun je ook eventueel tot wel 15 free spins toegekend krijgen, waarmee je gratis prijzen kunt winnen aan de hand van de laatst gespeelde inzet. Om je kansen nog verder te verhogen heeft Stakelogic bij de Joker Fortune gokkast ook nog een Wild symbool toegevoegd. Hiermee kunnen andere symbolen worden vervangen, waardoor het completeren van winnende combinaties alleen nog maar eenvoudiger wordt gemaakt. Kortom genoeg winstkansen bij elke inzet die je speelt!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?