Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Grand slam deluxe

Over Grand Slam Deluxe

Dat in Nederland de Stakelogic gokkasten zo populair zijn is helemaal niet raar. Zeker niet als je kijkt naar de Grand Slam Deluxe gokkast die zij binnen het assortiment beschikbaar hebben. Als je namelijk gaat gokken op de Grand Slam Deluxe gokkast kun je rekenen op een klassieker met maar liefst 5 rollen. Elke draai komen daarop 15 symbolen in beeld, waardoor er genoeg kansen zijn om met de 9 winlijnen om prijzen uit te kunnen komen. Het doel daarbij is uiteraard om zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort op een winlijn te draaien. Worden er daarbij meerdere lijnen tegelijkertijd gevuld? Dan worden die winsten uiteraard bij elkaar opgeteld uitbetaald.

Bijzonderheden Grand Slam Deluxe

Net als andere gokkasten kent ook de Grand Slam Deluxe gokkast voldoende extraatjes die jou aan een winst zouden kunnen helpen. Zo moet je bijvoorbeeld weten dat het GS symbool per stuk een mystery bonus oplevert. Draai je er meerdere? Dan kan dit gepaard gaan met vermenigvuldigers oplopend tot wel 5x je mystery prijs. Verder is het zo dat de sterren van deze Grand Slam Deluxe gokkast ook een toegevoegde functie hebben. Deze kunnen namelijk worden gebruikt als een Wild symbool. Dit houdt in dat deze alle symbolen kunnen vervangen, met uitzondering van de GS symbolen. Tussenliggend zal dit ervoor zorgen dat prijzen afgerond worden, die anders niet zouden worden gewonnen. Hierdoor kunnen je prijzen uiteraard alleen nog maar hoger oplopen!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?