Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Wildtimer

De WildTimer gokkast is nog een telg van de Timer-familie, die eerder al namen als MadTimer, HoldTimer, OldTimer, StepTimer en TwinTimer voortbracht. Het unieke aan deze gokkast is het Wild-symbool dat wordt geactiveerd bij inzet 20.

Wild Vegas is een wilde alternatief voor Wildtimer, die helaas niet meer te spelen is.

Spelregels van Wildtimer

Basisspel
Standaard wordt met dit spel begonnen. Per spin wordt 1 credit van de creditmeter gehaald en er wordt op 1 winlijn gespeeld. Uitzondering hierop is het ster-symbool, dat kriskras telt. De ingebouwde autoholdfunctie houdt automatisch gunstige combinaties vast, met de RESET-knop kunnen de vastgezette rollen weer vrijgegeven worden. Vier of meer gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop, of naar de spaarmeter verplaatst worden met de SAVE-knop.

Bovenspel
Bij voldoende punten op de spaarmeters kan het bovenspel gespeeld worden, hierbij wordt ook telkens 1 credit van de creditmeter gehaald. In het bovenspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 20 credits. In beide gevallen zijn er 5 winlijnen actief, bij inzet 20 hebben de WildTimer-symbolen een jokerfunctie. Ze kunnen dan voor elk ander symbool tellen.

Punten boven de 200 op de meters in het bovenspel gaan bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?