Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Golden Oldie

Gokautomaat Golden Oldie is een fruitmachine dat slechts bestaat uit een bovenspel met maar liefst 8 rollen. Dit spel kan gespeeld worden met inzetten van 5, 10, 15 en 20 credits.

Omdat Golden Oldie niet meer bestaat, kunt u hier het alternatieve speelautomaat Golden Slam spelen.

Spelregels van Golden Oldie

Inzet 5
De minimale inzet is 5 credits en hiermee wordt gespeeld op de eerste 3 rollen van de onderste rollencombinatie. Je speelt dan op 5 winlijnen.

Inzet 10
Bij deze inzet speel je met 10 winlijnen op 4 rollen van de onderste rollencombinatie.

Inzet 15
Inzet 15 credits speelt zich af op maar liefst 7 rollen met 15 bijbehorende winlijnen. Net zoals bij inzet 10 draaien alle vier de rollen op de onderste rollencombinatie, alleen komen er nog eens 3 rollen bij van de bovenste rollencombinatie.

Inzet 20
Dit is de maximale inzet en hiermee worden alle rollen en winlijnen geactiveerd. Er wordt op een totaal van 8 rollen gespeeld en er kunnen prijzen vallen op 20 winlijnen. De prijzen kunnen oplopen tot wel 800 credits per spin!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?