Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Turbo 4 players

Over Turbo 4 Player

Als je kijkt naar het online gokkasten assortiment is er meer dan voldoende te beleven. Ook als je gaat gokken op de Turbo 4 Player gokkast, waarbij zelfs een jackpot te winnen is. Met de Turbo 4 Player gokkast voorzie je jezelf van de mogelijkheid om te gaan gokken op een totaal van 6 rollen. Elke rol beschikt over 3 symbolen, waardoor er per draai maar liefst 18 symbolen prijzen op kunnen leveren. Gunstig om te weten is dat je bij de Turbo 4 Player gokkast niet gebonden zal zijn aan winlijnen. Er wordt namelijk kriskras gewonnen door 3 soortgelijke symbolen te draaien op aaneengesloten rollen. Vanzelfsprekend is het daardoor niet alleen snel mogelijk om winsten te behalen. Ook meerdere prijzen tegelijkertijd uitgekeerd krijgen op de Turbo 4 Player gokkast is namelijk mogelijk. De prijzen die gewonnen kunnen worden met de combinaties? Die lees je eenvoudig af boven de rollen van deze slot.

Bijzonderheden Turbo 4 Player

Zoals we al aan hebben gegeven is de Turbo 4 Player gokkast een spel waar je een jackpot op binnen kunt halen. Dit is een gelinkte jackpot, waarvan de prijs maximaal €5000 bedrag. De jackpot kun je bovendien links boven in het spel aflezen, waarbij ook de kans op winst aan wordt gegeven. Anderzijds moet je bij het spelen van deze Turbo 4 Player gokkast rekening houden met de joker symbolen. Deze geeft immers mystery prijzen uit. Om een mystery winst te ontvangen zal je minimaal 2 jokers moeten zien te vinden, maar hoe hoger het aantal jokers is, des te hoger de bonuswinsten ook kunnen gaan zijn!

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?