Geen downloads, veilig storten en snelle uitbetalingen!

Supaflush

Vanwege de enorme populariteit van het pokerspel is er nu deze SupaFlush gokkast. In het basisspel heb je beneden 4 rollen waarmee je punten kunt verkrijgen en de zogenaamde features op de 'ladder'. Via deze 'ladder' wordt het bonusspel geactiveerd. Het bonusspel bestaat uiteraard uit een kaartspel en is uiterst uitgebreid en interessant!

Super 4 Bells Deluxe is hier te spelen omdat Supaflush niet meer beschikbaar is.

Spelregels van Supaflush

De SupaFlush speelautomaat is een 4-rollen automaat met kaartspel. De 4 rollen worden gebruikt voor het basisspel en bevatten bij enkele symbolen bovendien cijfers. Die cijfers starten, indien in totaal meer dan 3 punten op de winlijn, bepaalde features in het kaartspel. In het basisspel wordt telkens 1 credit ingezet. Gewonnen punten tot en met 100 kunnen in het basisspel verdubbeld worden met het 'rad-van-fortuin', puntenaantallen tot 120 kunnen met een factor van 1,5 verhoogd worden.

Verder is het zo dat het gewonnen aantal punten bepalend is of ook met een factor 1,5 vermenigvuldigd kan worden, het totaal moet namelijk uitkomen op een veelvoud van 4. (4 of 10 punten kunnen dus niet met een factor 1,5 vermenigvuldigd worden en dus zal bij die puntenaantalleen de keuze-optie voor 'yellow x 1,5' ook niet beschikbaar zijn) Het 'rad-van-avontuur' wordt zowel in het basisspel als in het kaartspel gebruik om de gewonnen punten te kunnen verhogen. Standaard start het rad op 'x 2' om vervolgens stapsgewijs op te lopen en vervolgens van voren af aan ('x1,5' of 'x 2') te beginnen. Door op de 'start/gamble'-knop te drukken wordt het rad op de opdracht gegeven om te gaan stoppen. Wanneer hoger dan 'x 2' gekozen wordt of wanneer met 'x 1,5' of 'x 2' de winst eenmaal verhoogd wordt dan vervallen de reeds verzamelde features in het kaartspel.

Bij het kaartspel is het de bedoeling om zoveel mogelijk kaarten uitsluitend op een rij te krijgen, meerdere series tellen hierbij allemaal mee. Met de cijfers op de rollen in het basisspel kunnen de features in de 'ladder' worden gestart of verworven. Bij 4 punten krijg je een bonussping (starten met 'bonus-spin-knop'), hiermee kunnen aanvullende punten worden verkregen om hoger op de 'ladder' te komen en andere features te starten. Bij 5 of 6 punten start het kaartspel en worden 2 willekeurige kaarten getrokken die in de kaartenreeks erboven oplichten. Bij 7 punten wordt de 'shuffle-cards'-knop actief. Hiermee is het eenmalig mogelijk de kaarten te schudden met het doel om de kaarten in een (meer) winnende combinatie te orderen.

De functie kan op ieder gewenst moment ingezet worden zolang deze actief blijft, het schudden wordt gestopt met de 'stop-knop'. Bij 8 punten wordt de joker actief. Deze is in te zetten om een nog ontbrekende of een aanvullende kaart te plaatsen om zodoende een betere combinatie te maken of te voltooien. De gewenste kaart wordt gekozen met de 'stop'-knop. bij 9 punten worden gewonnen credits en nog te winnen credits verdubbeld. Bij 10 en 11 punten start de Superflush-functie. hier worden 1 tot 5 maal (random getal) de kaartrollen gestart en worden doorgaans diverse ontbrekende kaarten toegevoegd aan de kaartenreeks.

Bij het behalen van 200 credits worden deze, evenals wanneer de 'ladder' op 12 eindigt, automatisch aan de creditmeter toegevoegd. Gewonnen punten kunnen te allen tijde worden genomen met de 'take-feature'-knop en dan indien gewenst bij het 'rad van avontuur' worden ingezet. De autoplay-functie is zowel beschikbaar in het basisspel als in het kaartspel.

Dé 4 redenen om te spelen bij OnlineGokkasten.be

  1. Geen download
  2. Stort via iDeal/mobiel
  3. Snelle uitbetalingen!
  4. Gratis spelen mogelijk

Reacties van spelers

"Echt beter hoor dat ik kan spelen zonder casino software te downloaden. Geen downloads betekent namelijk geen last van virussen! Geweldig man!"

"Bedankt webmasters voor de snelle uitbetaling van mijn geld! Ik moet zeggen dat ik nog wel twijfelde of het allemaal vertrouwd was maar de volgende dag stond het geld al op mijn bankrekening! Kom snel zeker snel weer terug!"

(na eerdere correspondentie) "Heb de credits er alsnog bijgekregen. Nadat ik m'n computer herstartte kreeg ik de credits er extra bij. Nog bedankt voor de snelle reactie"

Ook reageren?